Proiect 2019 Complex Realis Residence Iasi

Complexul Realis Residence este situat pe strada Tudor Neculai, nr. 11A, zona CUG, la aproximativ 2 km de magazinul Selgros. Dispus pe o suprafata de aproximativ 10 000 mp, acesta include 8 blocuri de apartamente, loc de joaca pentru copii, supermarket, spatii depozitare si spatii verzi.

Cel mai important avantaj insa, pe care clientii nostri care deja locuiesc în complex abia acum il percep si apreciaza cu adevarat, îl reprezinta linistea si intimitatea pe care accesul, pozitionarea si logistica acestui complex o ofera.

Realizandu-se prin doua puncte, unul direct din Aleea Tudor Neculai printr-o cale de acces privata, securizata cu poarta electrica automatizata si celalalt prin strada Imasului de langa lacul CUG 2, cu aceleasi dotari tehnice, accesul în complex este permis doar locatarilor si vizitatorilor acestora, neavand utilitate publica.

În acelasi timp insa, distanta fata de cea mai apropiata statie de tramvai sau autobuz, respectiv fata de penultima statie a bulevardului Nicolina, este de nici 400 m, sau 5 minute de mers pe jos. Cladirile din complex au o arhitectura aparte, cu ancadramente clasice la nivelul fatadelor, iluminat arhitectural, spatii verzi, loc de joaca pentru copii.